Opinión detallada de Julia29
Julia29
Southampton, Gran Bretaña98%
Отседнахме в Гроувфийлд Хаус Хотел за Свети Валентин 2009 и бяхме приятно изненадани от този елегантен 4-звезден хотел. Понеже резервирахме около 2 месеца предварително, успяхме да запазим стаята на много добра цена - 50 паунда за нощувка в двойна стая и закуска. Хотелът е разположен в красива гориста местност на около 11 км от Уиндзор. Беше малко трудно да го открием понеже сателитния навигатор не успя да разпознае координатите, но след като се повъртяхме малко в кръг, успяхме да го намерим. Останахме очаровани от красивата старинна сграда от червени тухли. Направи ни впечатление колко тиха и спокойна е местността. Бяхме посрещнати любезно и настанени в просторна двойна стая, със стилно обзавеждане, красиво спално бельо, масичка със столове до прозореца и изглед към гората.
Местоположението на хотела е идеално за разглеждане на атракции. Уиндзор е на разстояние 11 км, Лего Свят е на около 10 км, Аскот - прочутият център за конни надбягвания е на 20 км. След като разгледахме градчето и замъка Уиндзор се прибрахме в Гроувфийлд Хаус. Пихме по питие в бара, обслужването беше чудесно, цените - малко по-високи от средните. Хотелът беше пълен с празнуващи двойки. Прекарахме една хубава и спокойна вечер.
На другата сутрин станахме късно и се отправихме към ресторанта, където ни очакваше богат избор от вкусни закуски. Освен традиционната английска закуска от препечени филийки, яйца на очи, наденички, бекон, кървавица, задушени гъби и печен боб в доматен сос, имаше континентална закуска включваща пресни кроасани, закуски от бутер тесто, разнообразни кисели млека, мюсли, плодове и мармалади и т.н. След като си хапнахме, беше време да тръгваме. Със съжаление напуснахме от този хубав хотел, в които се надявам да имаме повод да отседнем отново. Горещо го препоръчвам на двойки за романтично уединяване, а също и на семейства с деца, поради близостта му до интересни места като Лего Свят и Уиндзор.
Grovefield House10
Personal (Amabilidad/Servicio)