Opinión detallada de sebjurg
sebjurg
Cieszyn/ Zebrzydowice, Polonia97%
Restauracja mieści się w centrum miasta, w bezpośrednim sąsiedztwie rynku w jednej z kamienic na ulicy Srebrnej, którą dzieli z dyskoteką Pod Zieloną Trójką.
Jak sama nazwa lokalu wskazuje możemy tutaj zjeść dania kuchni meksykańskiej, sam dzisiaj po raz kolejny odwiedziłem to miejsce, za każdym razem próbuje tutaj czegoś nowego. Dzisiejszym specjałem, który spróbowałem była Santa Marta, czyli filet z kurczaka w sosie śmietankowym z ananasów i brzoskwini -przepyszna kompozycja., z resztą większość podawanych tutaj potraw jest rewelacyjnych. Bardzo zróżnicowane menu ucieszy tutaj każdego, wegetarian, miłośników ostrych potraw i tak jak ja lubiących eksperymenty kulinarne.
Miejsce bardzo przyjemne z ciekawym wystrojem i co ważne zakazem palenia, obsługa jest tutaj bardzo miła i uprzejma, można tutaj bez wachania przyjść na przekąske ze znajomymi, lub na miłą kolacje z drugą połówką.
Restauracja jest także atrakcyjna jeśli chodzi o ceny w menu, na przykład za Buritto zapłacimy tutaj w okolicach 10 złotych, za piwko do zapicia tej ostrej potrawy 4:)
Bardzo polecam odwiedzenie tej restauracji, na pewno każdy znajdzie tutaj coś ciekawego dla siebie!
Mexicana9
Ambiente