Opinión detallada de dominik0806
dominik0806
Добрич, Bulgaria96%
Паметник Цимерман се намира в град Добрич или по точно в края на града,по пътя за град Балчик. Може лесно да се стигне до паметника с автомобил, като също има място, на което може да оставите превозното си средство. Мисля, че няма градски транспорт, който да ходи до там, но не съм сигурен, тъй като съм минавал винаги с личен транспорт.
Паметника се намира сред доста голяма зеленина, обрасли са храсти и трви около него и е малко трудно достъпен, не знам дали винаги е така или просто бях улучил момента, когато не е полагат никакви грижи за паметниците в Добрич и региона. Харесва ми самата паметна плоча, информацията, която ни дава и големината на паметника, но е в доста лошо състояние. Община Добрич може да се погрижи за такъв тип паметници.
Паметникът е построен в памет на загиналите руски войници, дали живота си в Руско-турската освободителна война и за Освобождението на Добруджа.
Ако някога имате път натам може да се отбиете при паметника, а ако положите и някое цвете в памет на загиналите ще е още по-добре.
Pametnik Tsimerman5
Estado