Opinión detallada de dominik0806
dominik0806
Добрич, Bulgaria96%
Бистро Европа се намира в централната част на град Добрич, в непосредствена близост до повечето магазини за дрехи, обувки и бързо оборотни стоки, заведения и ресторанти и голяма част от административните сгради. Намира се близо до хотел България.
Зад заведението има паркинг места, подходящи за клиенти със собствен транспорт.
Кафенето е голямо, обзавеждането е с маси с големи столове, които са доста удобни. Има една плазма на стената, а стените а в много интересни и приятни шарки.
За съжаление през зимата е доста студено, не знам как се отоплява заведението, но няколко пъти съм се излъгвал да седна там и винаги замръзвах.
Сервират се различни алкохолни и безалкохолни напитки, както и различни топли напитки. В предлаганият асортимент няма нищо особено, предлагат се напитки, каквито се предлагат и в другите заведения.
Обслужването е сравнително добро, напитките се сервират бързо, сервитьорките са не много вежливи, но все пак се стараят.
През лятото пред заведението се поставят маси, столове и чадъри, приятно е, защото се намира на централно място и всичко се вижда, то за това се знае и, като най-клюкарското заведение в града.
Сядъл съм доста пъти, мога да орпеделя заведението, като хем добро, хем не много добро, имам средни смесени чувства.
Преминавайки ежедневно покрай кафенето виждам, че няма много хора или пък има само пенсионери, не е така вървежно, както преди години, когато не можеше да си намериш свободна маса.
Ако все пак се намирате в центъра на Добрич може да се отбиете, но гледайте да е през лятото, защото зимата няма голяма разлика от температурата вътре и вън.
Kafe Evropa8
Ambiente