Opinión detallada de johannasofia
johannasofia
Düsseldorf, Alemania95%
Det allra bästa med QStall är musiken. Och deras Mojitos, särskilt när Manuel bakom baren så liksom kärleksfullt blandar till dem. Det finns alltid ett gäng 50-tals typer med seriös uppsyn som hänger i baren som ett slags kuriosa och även en blond bartender som alltid har dramtiska håruppsättningar, kråksparkar och vintageklänningar. Det är inte för inte jag har gett baren smeknamnet "The 50ies-bar". QStall är ganska öde före halv tolv, men sedan börjar det roliga. Särskilt på helgen är det snart fullsmockat med folk även på det lilla dansgolvet som finns bakom den stora baren. Musiken är alltid bra; jag föredrar när det drar åt blues, contry och swing, men ibland blandas detta upp med lite Beatles, Amy Winehouse och 60-talssoul.
QStall9
Ambiente
Qstall ligger behändligt på min favoritgata i Altstadt; Kurrze str, och är i gott sällskap av mina andra favoritbarer; Shaukelstülchen, Engelchen, Cubanitos och Lülü. Detta place är faktiskt något alldeles särskilt att uppleva, med sina svartvita -tavlor av Elvis och Ratpack och dessutom är de andra besökarna i sig är nästan en sevärdhet. Det är inte särskilt billigt, men det är inte heller därför man går hit. Har man spenderarbyxorna på sig dricker man mojitos. Punkt. Qstall och Cubanitos är i strid om förstaplatsen om att göra stadens bästa mojitos. Qstall är den i särsklass trevligaste baren i Düsseldorf, och är lite vuxnare än Pretty Vacant. Jag rekommenderar varmt till alla musik- och mojitoälskare!