Opinión detallada de Julia29
Julia29
Southampton, Gran Bretaña80%
Отседнахме в Орчардлий Истейт през октомври 2010 по случай сватбата на наши приятели. Атмосферата в 800-годишното имение е автентична и завладяваща, навсякъде в сградата могат да бъдат забелязани старинни произведения на изкуството, статуи и картини. Всяка стая си има име и се различава по стил на обзавеждането от останалите стаи. Ние бяхме настанени в `Стаята на Розата`, доста голяма по размери, с висок таван и огромен прозорец, красиви старинни мебели, двойно легло, гардероб, маса, приспособления за направата на кафе и чай, няколко големи огледала и фотьойли, и баня с вана. Прозорецът гледаше към красивата градина.
Имението разполага с голф игрище, старинна църква, няколко ресторанта, лоби бар и стаи за отдих. Гостите могат да избират за настаняване между стаите в основната сграда и вилите, разположени на територията на имението. Аз бих препоръчала основната сграда, която е с по-добра поддръжка.
Обслужването в ресторанта беше на високо ниво, ястията - вкусни и красиво поднесени. Персоналът положи много грижи за доброто прекарване на гостите. След този страхотен уикенд в Орчардлийр с удоволствие бихме отседнали там отново. Имението е изключително подходящо за сватби и празнуване на специални събития.
Orchardleigh House & Estate9
Personal (Amabilidad/Servicio)