Opinión detallada de _star_
_star_
Glasgow, Gran Bretaña91%
Zaczynając od wejścia to sama restauracja nie rzuca się w oczy ale za to jej wnętrze mimo, że małe jest bardzo przytulne. Każdy z klientów zamawiający sushi może zobaczyć jak jest ono przyrządzane, bo większość z serwowanych potraw robionych jest na oczach zamawiającego. Wszystkie składniki są bardzo świeże ale to raczej normalka, bo jest to restauracja japońska, której głównym specjałem jest właśnie sushi, czyli dania z surową rybą. Jedzenie zależy od gustu ale mi nie smakowało bo ja ogólnie nie lubie surowej ryby. Jest to dla mnie danie bez samku. Za to mąż przepada za nim i zawsze je zachwala i mimo, że nienawidzi jakich kolwiek restauracji to do tej jedynej jest w stanie chodzić codziennie. Sam lokal mieści się na jednej z pobocznych uliczek Buchanan Street i niby nie trudno do niego trafić ale jednak jest to mało rzucający się w oczy lokal. I jeśli ktoś lubi takiego typu dania to serdecznie je polecam.
OKO Express9
Ambiente
Clientes
Cocina
Obsługa bardzo miła i pomocna. Jeśli chodzi o ceny to są one bardzo niskie w stosunku do wielkości porcji ((i jakości najedzenia się)).