Opinión detallada de trampas
trampas
Germania, Alemania98%
Το ξενοδοχείο Tannenhof Haiger υπήρξε για εμάς μια ευχάριστη ξενοδοχειακή εμπειρία στις αρχές του χρόνου. Ζω σε μια χώρα-παράδεισο σε ότι έχει νά κάνει με ξενοδοχεία που διαθέτουν εσωτερική πισίνα και σπα και συν τούτοις μεγάλη ποικιλία σε αυτά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν συχνά καλές προσφορές. Στο συγκεκριμένο πληρώσαμε 110 ευρώ το άτομο για δύο διενυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ, ένα δείπνο τριών πιάτων, μισή ώρα μασάζ και χρήση του τομέα σπα.
Το συγκρότημα είναι τριών αστέρων, για γερμανικές προδιαγραφές δηλαδή ένα πολύ καλό ξενοδοχείο, με άνεση, καλές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες ποιότητας. Η εσωτερική πισίνα, που αποτελεί συνήθως και το κριτήριο επιλογής μου όταν προσπαθώ να αποδράσω για ένα τριήμερο από την καθημερινότητα με εντυπωσίασε και ήταν όντως έτσι, όπως την έδειχναν οι φωτογραφίες όταν έκανα την κράτηση. Οι ντουζίερες απόλυτα καθαρές, όπως και οι ξαπλώστρες. Άδειος ο τομέας της πισίνας, αλλά και των υπολοίπων εγκαταστάσεων σπα - κάναμε επίσης χρήση της σάουνας. Στην τιμή συμπεριλαμβανόταν και μισή ώρα μασάζ πλάτης και αυχένα από μια πολύ ευγενική κυρία με γερά χέρια. Το απήλαυσα πάντως απολύτως.
Το πρωινό, με τεράστια ποικιλία σε αρτοποίηματα, αλλαντικά, τυριά, δημητριακά και μαρμελάδες επίσης μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Το προσωπικό άκρως ευγενικό με σωστή εξυπηρέτηση σερβίροντας άμεσα καφέ και γάλα και όλα αυτά σε ένα ιδιαίτερα φωτεινό χώρο, όμορφα διακοσμημένο. Το γεύμα των τριών πιάτων το βράδυ ήταν είσης νοστιμότατο, με λαχταριστή σούπα σαν πρόγευμα, κοτόπουλο με λαχανικά σαν κύριο πιάτο και μούζ σοκολά με φρούτα σαν επιδόρπιο.
Στο δωμάτιό μας απολαύσαμε μεγάλη μπανιέρα και μια καταπληκτική ξεκούραση στο κρεβάτι. Κοιμήηθηκα όσο σπάνια τόσο καλά. Τα δορυφορικά κανάλια μας προσφέραν τις λιγοστές ώρες που περάσαμε στο δωμάτιο ευχάριστη αναψυχή ενώ η θέα από το παράθυρο στο χειμερινό κήπο και αίθριο ήταν επίσης καλή. Άσε που όταν έχει μείον δέκα βαθμούς έξω η θαλπωρή του δωματίου σε αυτό το επαρχειακό συγκρότημα του Χάιγκερ ήταν μια χαρά. Για έξοδο προσφέρεται το ιταλικό εστιατόριο του χωριού, ενώ έξοδο πραγματοποίησαμε και στη Φρανκφούρτη, η οποία απέχει περίπου μία ώρα από το ξενοδοχείο.
Hotel Tannenhof Haiger10